In Dolj, zece persoane care au călătorit cu italianul cu coronavirus au ieșit din carantină

Zece dintre persoanele care au călătorit cu cetățeanul italian infectat cu coronavirus, în data de 18 februarie, sau care au intrat în contact direct cu acesta, au ieșit, luni, din carantină, anunță autoritățile din Dolj.

Alte zece, printre care și șapte însoțitoare de bord au rămas sub supravegherea medicilor epidemiologi, într-un spațiu special amenajat din Craiova.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, zece persoane care se aflau în carantină, în Craiova, au plecat acasă, luni. Alte 28 de persoane care se aflau izolate la domiciliu au ieșit de sub măsurile de restricție.

În schimb, luni, 25 de persoane au fost izolate, luni la domiciliu, anunță autoritățile din Dolj.

„În numărul total de astăzi al persoanelor izolate, se află și persoana suspectă de infecție cu coronavirus.10 persoane au ieșit din carantină față de raportarea anterioară. În acest moment, în carantină se află 10 persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.”, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj.

Un număr de 358 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, în Dolj,luni. Potrivit autorităților, nicio persoană nu a fost diagnosticată cu infecție cu virusul COVID-19 .

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Actualitate»In Dolj, zece persoane care au călătorit cu italianul cu coronavirus au ieșit din carantină

Cauta categorie