Noi proteste anunțate pentru duminică în București și în alte mari orașe. Miting și la Alexandria

Un nou protest impotriva amnistiei si gratierii este anuntat duminica seara in Bucuresti dar și în alte mari orașe din România . Participantii sunt invitati sa se adune la ora 17:00 in Piata Universitatii, de unde vor pleca in mars, la ora 18:00, spre Ministerul Justitiei, Consiliul National al Audiovizualului si Guvern. Proteste sunt anuntate pentru duminica, pana in acest moment, in alte orase din tara: Cluj, Brasov sau Timișoara. Un miting oarecum inedit este anunțat chiar in fieful lui Dragnea. Pentru mitingul de duminică de la ora 17.00 din Alexandria a fost creat și un eveniment pe Facebook. 

 

"Credem ca exista oameni curajosi si responsabili din Teleorman care sa se alature duminica protestelor din restul tarii. Si unul singur ar insemna ceva. Credem ca nu locuitorii sunt de vina pentru actele unor ''baroni'' si ca poate incepe orice, oriunde.

.

Daca stiti pe cineva care ar putea incerca, transmiteti-i invitatia. Simbolic, el ar putea face cat multe alte sute de oameni." este mesajul postat de organizatorii mitingului de la Alexandria.

 

"Duminica ne strangem la Universitate incepand cu ora 17:00. Pornim in mars la ora 18:00", anunta organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucureşti.

 

"Am avut parte de un protest frumos si civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucuresti au spus clar ca nu doresc amnistia si gratierea. Am observat ca unele televiziuni manipuleaza fara rusine, iar CNA-ul nu isi face treaba. Este momentul sa ii vizitam. apoi mergem la Ministerul Justitei, iar final, la guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem sa isi respecte promisiunile pentru care a fost ales", se mai arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

La Cluj, protestul este programat sa inceapa la ora 17:00 in Piata Unirii, iar la Brasov la ora 18:00, in fara Prefecturii (Bulevardul Eroilor).

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Actualitate»Noi proteste anunțate pentru duminică în București și în alte mari orașe. Miting și la Alexandria

Cauta categorie