Puiu Popoviciu a fost retinut la Londra

Update: Puiu Popovici a fost eliberat pe cautiune, anunta Digi24. Omul de afaceri a platit o cautiune de 200.000 de lire sterline, trebuie sa se prezinte de trei ori pe saptamana la sectia de politie si sa poarte o bratara de identificare electronica.

 

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost retinut luni la Londra, anunta Politia Romana.

"Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene", precizeaza IGPR.

In prezent, se deruleaza procedura legala in astfel de situatii.

Politia Romana a informat Curtea de Apel Bucuresti si Ministerul Justitiei, institutii abilitate sa se ocupe de extradarea celui in cauza.

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost dat in urmarire internationala dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a emis, la cererea Politiei, un mandat european de arestare pe numele acestuia, existand date ca a parasit teritoriul Romaniei la inceputul lunii iunie, aminteste Agerpres.

Popoviciu a fost dat in urmarire nationala de Politia Romana dupa ce nu a fost gasit la domiciliu in vederea executarii deciziei definitive de condamnare a sa in dosarul "Baneasa".

Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 7 ani inchisoare in dosarul "Baneasa". Instanta suprema a admis in parte apelul lui Popoviciu si i-a scazut pedeapsa de la 9 ani, cat primise la Curtea de Apel Bucuresti, la 7 ani inchisoare.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Actualitate»Puiu Popoviciu a fost retinut la Londra

Cauta categorie