Genica Boerica a fost prins la Milano si adus ieri in ?ar?

Genica Boerica a fost prins in aceasta noapte in Italia, de catre politistii din Milano.

El a fost comdamnat definitiv în ianuarie 2014, .de Curtea Suprema la zece ani de inchisoare intr-un dosar privind returnari ilegale de TVA in valoare de peste 4,5 milioane de euro. Pe 28 aprilie 2014, judecatorii de la Curtea de Apel Craiova l-au condamnat la sase ani de inchisoare intr-un alt dosar privind restituiri ilegale de TVA. 

 

Boerica a plecat din tara inainte sa fie condamnat definitiv in primul dosar, motiv pentru care a fost dat in urmarire internationala. La inceputul lunii mai 2014, Genica Boerica a fost pus pe lista persoanelor urmarite prin Interpol, insa de curand a fost scos de pe acesta lista.

 

 

Potrivit anchetatorilor, acestia au intocmit documente fictive de vanzare-cumparare a unei plantatii de vita-de-vie, in suprafata de 25 de hectare, apartinand unei ferme din judetul Mehedinti, in valoare de 6,98 milioane de lei, apoi au solicitat Directiei Generale a Finatelor Publice Dolj, returnari ilegale de TVA in valoare de 1,12 milioane de lei, banii fiind virati in contul unei societati comerciale din Craiova, administrata de Dragan Radu.

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Actualitate»Genica Boerica a fost prins la Milano si adus ieri in ?ar?

Cauta categorie