Protestatarul decedat, avea probleme de sanatate insa niciodata de tipul celor care i-au adus acum moartea

Catalina, fica protestatarului din Teleorman, care a decedat, dupa ce a participat la mitingul din 10 august si a infalat gazele  utilizate de jandarmi spune ca tatal ei avea probleme de sanatate insa niciodata de tipul celor care i-au adus acum moartea. 

“Eu nu stiu ce sa va zic, pentru ca, de principiu, gazele lacrimogene afecteaza in primul rand caile respiratorii. El a mai avut probleme de sanatate, dar in niciun caz de acest fel. N-a fost nicio problema pana in seara de Sfanta Marie cand a avut hemoragie, m-a sunat mama. El acum este inca in spital si nu stiu cand ni-l va da. E posibil sa nu ni-l dea nici maine, dar noi deja am vorbit peste tot pentru organizarea inmormantarii. Eu de la serviciu nu-mi pot lua liber decat 3 zile. Si pana acum nimeni n-a rezolvat nimic si nu stiu cand vom putea sa-l luam pe tata acasa. Momentan, asteptam sa ne spuna. Medicii nu ne-au ajutat deloc. Am cerut sa il trasfere de urgenta la Floreasca, dar ne-au spus ca nu sunt paturi acolo. Asta e Romania. Inainte a mai avut o fisura la stomac, dar niciodata hemoragii. Si eu stiu ca a fost gazat in Piata. Dupa care a avut acest episod. Oricum, s-au sesizat cei de la Parchet si sunt sigura ca se va lamuri cauza…”, a declarat Catalina pentru Liber in Teleorman.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Actualitate»Protestatarul decedat, avea probleme de sanatate insa niciodata de tipul celor care i-au adus acum moartea

Cauta categorie