Acuzatie de dezertare la dresa jandarmilor care si-au acoperit numerele de identificare

Actorul Florin Călinescu acuza că jandarmii care și-au acoperit seriile de pe căști. Ei pot fi tratați ca și dezertori, pentru că este interzis să îți acoperi însemnele atunci când anihilezi dușmanul.

”Carmensita (n.r - Carmen Dan ), vezi ce înseamnă să ai un dobitoc pe post de sef.

Deci, Livulică, chiar dacă eşti ocupat acum să aşezi bun platnicii, din bugetu’ de stat, la mesele de nuntă şi pe mine mă mănâncă la livretu’ militar să aflu la ce masă şi lângă cine îi pui pe Bădălău, Tudose şi Abramburica, de exemplu...că doar nu o sa-i plasezi lângă Arsene şi coclitu ăla de la Vaslui, aş vrea ca şi cetăţean plătitor de taxe să-i tratăm ca dezertori şi să-i judecăm în tribunale militare pe toţi cei care şi-au acoperit matricola în măcelul din 10 august.

Este inadmisibil ca militar român să-ţi ascunzi identitatea atunci cănd anihilizezi duşmanul. În cazul de faţă, tot român. Şi să nu aud gargară că au fost agresori acolo.

Bunicul meu, jandar, avea o vorba: Treaba bandiţilor e să fie bandiţi. Treaba noastră, a jandarilor e să-i prindem, zicea el", a postat Florin Călinescu pe Facebook.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Actualitate»Acuzatie de dezertare la dresa jandarmilor care si-au acoperit numerele de identificare

Cauta categorie