“Fantoma Alba”, Colonelul Paraschiv audiat ln dosarul violențelor de la protest: M-ați văzut pe mine agresiv?

Colonelul Cătălin Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, a fost audiat la Parchet, în dosarul violențelor din Piața Victoriei, anunță Digi24. Paraschiv a refuzat să spună presei dacă s-a dispus urmărirea penală împotriva sa, în condițiile în care potrivit unor surse citate de Digi 24, acesta a fost audiat în calitate de martor.

Întrebat de reporteri dacă a fost justificată violența jandarmilor din seara portestului, acesta a spus ”m-ați văzut pe mine agresiv?”. 

”Dacă dvs m-ați văzut că sunt agresiv aveți perfectă dreptate”, a răspuns Paraschiv. 

În pofida insistențelor ziariștilor care l-au urmărit de la ieșirea din parchet până la mașină, Paraschiv a refuzat să dea detalii legate de audiere, precizând că în calitatea sa de militar nu-și poate exprima o părere.

”Știți că respect foarte mult presa, dar nu pot să dau nicio declarație ”, a spus el. 

De asemenea, întrebat dacă și-a asumat riscul de a răspunde penal pentru faptele din 10 august, șeful brigăzii de intervenție a jandarmeriei a comentat: ”Mi-am asumat riscul în momentul în care mi-am condus oamenii. Nu vreau să dau niciun interviu”.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Actualitate»“Fantoma Alba”, Colonelul Paraschiv audiat ln dosarul violențelor de la protest: M-ați văzut pe mine agresiv?

Cauta categorie