Surpriza lui Adrian Mititelu pentru Primarul Genoiu. Vezi ce oferta a facut patronul FC U Craiova

FC U Craiova 1948, a disputant prima partida in noul sezon al Ligii a 3-a, partida castiga cu 3 – 0 impotriva celor de la Atletic Bradu.

Fanii echipei care nu au facut deplasarea la Severin au vizionat partida pe canalul official de youtube al clubului.

La microfonul de comentator a fost chiar patronul Adrian Mititelu, care a oferit si foarte multe informatii din interiorul echipei.

Acesta a anuntat si alte transferuri care se vor efectua in perioada urmatoare, a trimis sageti catre rivala din prima liga si administratia PSD a Craiovei. A facut apel catre Peluza Sud sa revina langa echipa si in meciurile de acasa.

Dar cea mai surprinzatoare afirmatie a lui Mititelu a fost cea legata de gazoul de pe Ion Oblemenco, stadion pe care echipa din Liga 3-a are interzis.

El s-a oferit sa resolve problema gazonului.

“Daca apeleaza Genoiu la mine, la experitiza mea si a oamenilor mei, in 3 luni de zile le fac terenul boboc” a declarant Adrian Mititelu.

Toata lumea stie, ca atunci cand Adrian Mititelu, administra fostul stadion din Craiova, acesta a renovat terenul de joc, asigurand un gazon excelent, care a si rezistat foarte multa vreme.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Actualitate»Surpriza lui Adrian Mititelu pentru Primarul Genoiu. Vezi ce oferta a facut patronul FC U Craiova

Cauta categorie