Agresorul de la mitingul PSD a fost (în sfârșit) identificat

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan, polițiștii l-au identificat pe agresorul din incidentul de duminică de la mitingul PSD din Piața Sfatului, acesta fiind un bărbat de 75 de ani, din Braşov, care, în prezent, este cercetat într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, informează agerpres.ro. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov, victima este, de asemenea, un septuagenar, un bărbat de 76 de ani, din localitatea Fundata. Acesta nu a depus plângere penală.

Reamintim că altercația dintre cei doi pensionari a avut loc la finalul mitingului electoral organizat de filiala PSD Braşov, (care a durat 20 de minute – n.r.) la care au participat câteva zeci de oameni, fiind invitaţi mai mulţi miniştri şi alţi lideri social-democraţi. Ciudat a fost că victima a fost dusă de jandarmi și urcată în dubă, iar agresorul nu…

"La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11,20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece", a precizat Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, într-un comunicat remis agenției de presă citate.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Agresorul de la mitingul PSD a fost (în sfârșit) identificat

Cauta categorie