Când prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul. Vezi ce mai face primarul din Caracal în plin scandal

În plin scandal legat de răpirea și probabil uciderea a două adolescente in Caracal,  Primăria și Centrul Cultural Municipal  din Caracal cheltuie bani publici organizând o manifestare care se vrea "o gură de aer proaspăt și tineresc, conform anunțului oficial.
Este vorba de "Festivalului de Teatru și Film de Scurt Metraj pentru Tineret", o manifestare bănuim noi de mare traditie, că doar este la ediția a XI-a care va avea loc în perioada 27-30 august 2019.
Și pentru că așa cum ne spunea Primarul psdist Liviu Radu,  Caracal este un "oraș liniștit fără grupări infractionale", fapt pe care-l vedem toți, acesta dorește "să implice întreaga comunitate în activitățile culturale pe care le desfășoară cu spijinul Consiliului Local Caracal și al Primăriei Municipiului Caracal', citat tot din comunicatul oficial. 
Cam asta este "realitatea" din Caracal, am zice noi o realitate paralelă în care trăiește administrația locală din Caracal.

Și asta se vede și mai bine din mesajul motivațional al organizațiilor: "Prin teatru și film adunăm înțelesuri infinite într-un spațiu infinit, îmbinate în cele mai diverse reprezentări și viziuni estetice".

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Când prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul. Vezi ce mai face primarul din Caracal în plin scandal

Cauta categorie