Gazonul de pe Ion Oblemenco se va schimba. Dar când și cum, rămâne de văzut

Primarul Craiovei a primit un răspuns din partea constructorului, în ceea ce privește schimbarea gazonului de pe “Ion Oblemenco”
Redam mai jos mesajul domnului Primar Mihail Genoiu referitor la o decizie de ultima ora privind această problemă:

"Este miercuri și așa cum am promis, miercuri așteptam un răspuns de la constructor în privința modului de schimbare a gazonului. Acest răspuns a venit. Acum câteva momente, am avut o discuție telefonică cu conducerea CNI, constructorul a confirmat disponibilitatea lui de înlocui acest gazon, există două variante la ora aceasta: o variantă foarte rapidă de înlocuire a gazonului cu un gazon natural pe strat de nisip conform speificațiilor tehnice care au existat la baza acestui proiect, există și a doua variantă de înlocuire a gazonului cu un gazon hibrid. Această variantă este cea pe care o solicită cea mai mare parte a jucătorilor, marea parte a profesiniștilor din fotbal și este o măsură și o variantă pe care și noi o agreem. În sensul acesta, deja am trimis către CNI o solicitare în care propunem înlocuirea soluției tehnice din gazon natural în gazon hibrid, cu o cofinanțare acordată de Primăria Craiova pentru suportarea diferenței de valoare." - Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova. 

Așa cum spuneam încă din titlul acestui material, totuși, se va mai trece ceva vreme până se vor ști toate detaliile acestei operațiuni. 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Gazonul de pe Ion Oblemenco se va schimba. Dar când și cum, rămâne de văzut

Cauta categorie