ANM - De duminică, vremea se va răci în întreaga ţară

Vremea se va răci în întreaga ţară începând de duminică, după care, spre sfârşitul săptămânii viitoare se va incălzi uşor. În Bucureşti, sâmbătă se vor înregistra temperaturi de 22-23 de grade, duminică vremea se va răci, iar de luni , va ninge moderat, stratul de zăpadă putând ajunge la 5 - 10 cm, anunţă meteorologii.

OLTENIA

- Maximele termice, în medie, vor ajunge până la 17...18 grade în data de 21 martie. Apoi, până în data de 23 martie, vremea se va răci şi se va înregistra o valoare medie a maximelor în jurul a 6 grade. Până la sfârşitul săptămânii viitoareva avea loc un proces de încălzire, iar media temperaturilor maxime va ajunge la 12 grade. Minimele termice cresc spre 4 grade în datele de 21 şi 22 martie, apoi vor scădea spre -3 grade pe 24 martie. În a doua jumătate a intervalului, media minimelor termice va creşte treptat, spre 0...1 grad la sfârşitul intervalului. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în intervalul 21 – 24 martie. 

LA MUNTE

- Media temperaturilor maxime va scădea până pe 23 martie, şi se va situa în jurul a -4 grade. După această dată, vremea va intra într-un proces de încălzire uşoară şi în ultima zi a săptămânii viitoare se vor înregistra maxime, în medie, de 1...2 grade. Valorile nocturne vor scădea din 21 martie până în 24 martie spre -10 grade. Apoi, treptat, valorile minime vor creşte din nou până la sfârşitul intervalului, când se vor înregistra, în medie, -7...-6 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare va fi ridicată în intervalul 21-24 martie. În restul intervalului, precipitaţiile vor fi prezente cu totul izolat şi trecător, cu probabilitate mai mare săptămâna viitoare.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»ANM - De duminică, vremea se va răci în întreaga ţară

Cauta categorie