4 craioveni au făcut scandal pe terasa unui hotel din Mamaia

otrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică, în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi în legătură cu faptul că pe terasa unui hotel ar fi avut loc o altercaţie între patru turişti şi administratorul hotelului, precum şi cu agentul de pază, ca urmare a faptului că  primii ar fi fost deranjaţi de solicitarea de a opri muzica, aceasta fiind la o  intensitate ridicată.
"La faţa locului au ajuns jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa care au procedat la încătuşarea turiştilor, întrucât se manifestau recalcitrant şi au refuzat să se legitimeze, ulterior fiind conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii acestora", se arată în comunicat.
Sursa citată menţionează că persoanele respective au fost identificate, fiind vorba despre patru bărbaţi din Craiova, cu vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani. 
Poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere si tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»4 craioveni au făcut scandal pe terasa unui hotel din Mamaia

Cauta categorie