Când socoteala din Primărie nu se potrivește cu cea din târg!  Târgul de Crăciun a fost închis

Când e vorba de Primăria Craiovei și de inițiativelor conducerii pesediste tot ce face aceasta pute a politică, politică din aceea puturoasă cu iz peremist cu scandal și văieturi cu "poale-n cap" și "fuste ridicate". 
Cum alegerile se apropie și era nevoie de un scandal, pesediștii din Craiova inventează unul iar organizarea unui târg de Crăciun este un bun prilej. 
În condițiile actuale când în intrega Europă astfel de evenimente sunt anulate, Craiova trebuia să fie mai cu moț! 
Astfel primarița se trezește într-o dimineață de noiembrie și pocnește din degete și tot raadepefeleul se pune pe treabă. Se vopsesc căsuțele, se decorează, sunt aduse în centrul orașului să le vadă toată lumea cât de frumoase sunt și serviciul imagine "selectează" comercianții. Ăsta da că e de-al "nostru" , ăla ba ca "nu are șapcă", celălalt da că e băiat "bun", ceilalți că nu au făcut cererea cum trebuie. Și uite așa, târgu' e gata. Au și adus în discuție tema târgului într-o conferinţă de presă de la Cotroceni prin intermediul unei jurnaliste de "baștină" din Craiova de  la tvr. 
Apoi veni și deschiderea. Numai că ce să vezi?
Au venit și verificările! DSP, DSV, ITM, Economicul și multe altele. 
După ce au verificat și para-verificat comercianți nu prea obișnuiți să fie în regulă, veni și concluzia : anul acesta "pas " târg de Crăciun,  mai încercați la anu'.
Să vezi acum văicăreala, că vai Iohannis, că vai PNL etc.
Știm filmul ăsta, l-am mai văzut. 
Până la anu' cei care se ocupă din partea primăriei cu organizarea de astfel de evenimente să mai pună și mâna pe carte să învețe cum se organizează! 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Când socoteala din Primărie nu se potrivește cu cea din târg!  Târgul de Crăciun a fost închis

Cauta categorie