Spune nu coruptiei | Craiovenii se alatura mitingului de la Bucuresti | Marsul Sperantei a ajuns in Bucuresti

Update 13.30 Clujenii care au strabatut pe jos drumul de le Cluj la Bucuresti au ajuns in Capiatala.

Update 12.00: Marsul Sperantei a ajuns la Otopeni

Un mare miting de protest impotriva modificarii legilor justitiei, a Codului penal si a Codului fiscal este programat sambata, incepand cu ora 18:00, in Piata Universitatii din Bucuresti.

Protestul a fost organizat pe facebook si initiat de mai multe grupurile civice din intreaga tara.

Din Craiova organizatiile civice ARC - Actiunea pentru Renasterea Craiovei, ACTI – Actiunea Civica pentru Transparenta si Implicare si Initiativa Craiova  au organizat participarea craiovenilor la acest miting. Acestia au programata intalnirea in Bucuresti la ora 17.30 la Cercul Militar Central, urmand apoi sa se alature mareul miting din Piata Universitatii. Cei care nu pot ajunge in acesta seara la Bucuresti vor participa la un protest la ora 18.00 in Piata Prefecturii din Craiova.

Mii de oameni din toata tara sunt asteptati sa li se alature manifestantilor din Capitala la protestul "Toate drumurile duc la Bucuresti. 'Revolutia' generatiei noastre".

Protestul va debuta la ora 18.00 in Piata Universitatii, apoi se va pleca in mars pe traseul Piata Universitatii - Piata Unirii - Fantani - Parlament, "cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA)". 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Spune nu coruptiei | Craiovenii se alatura mitingului de la Bucuresti | Marsul Sperantei a ajuns in Bucuresti

Cauta categorie