JCI Craiova te cheama sa participi la Marea Cartare Dolj

In data de 15 Septembrie 2018 oameni de peste tot din lume se vor uni și vor participa la cea mai mare mișcare civică! Într-o singură zi vrem sa curățăm planeta de deșeuri! Pentru a fi pregătiți în ziua de curățenie, începând cu urmatoarele luni, împreună cu 1 milion de voluntari din intreaga lume, suntem în etapa de CARTARE A DEȘEURILOR, în care identificăm zonele pline de gunoaie ce urmează a fi curățate.

Intr-un eveniment organizat pe facebook ( vezi aici evenimentul >>> Marea Cartare Dolj ), organizatorii te invita sâmbătă si duminica, de la ora 10:00, cu punct de intalnire pe strada Calea Bucuresti, Statia Autobuzului 9 de la Unitatea Militara(Zona Aeroport), avand urmatoarele coordonate 44.312054, 23.875035. Inainte de inceperea propriu-zisa a procesului de cartare, vom discuta mai multe despre ce inseamna cartare, despre aplicația mobilă care ne va ajuta sa punem deseurile pe harta, normele de siguranță, traseele stabilite pentru ziua respectiva. 

ȚNe vom rezuma strict la împrejurimile orasului, așa că sunteți incurajati să veniți cu bicicletele personale, în echipe deja formate sau gata să vă alaturati altor echipe, sa va faceți noi prieteni. 

CE INSEAMNA CARTARE? 
Procesul de identificare a mormanelor de deşeuri din arealele naturale şi transmiterea unor informaţii (coordonate geografice,
componenţă şi cantităţi) în baza de date a proiectului.

CE ESTE UN MORMAN DE DEȘEURI?
Loc sau arie restrânsa din păduri, de pe câmpuri, de lângă albiile râurilor, de pe marginile drumurilor, din popasurile turistice, în general din natură, unde se găsesc cele mai multe deşeuri aruncate ilegal de diverşi cetăţeni.

DE CE ESTE IMPORTANTĂ CARTAREA?
Localizarea mormanelor şi estimarea cantității de deşeuri, numărul
de voluntari necesari pentru a curăţa respectivele puncte, cantitatea de materiale necesare.

Pana atunci, nu uitați să vă instalați aplicația "World Cleanup", gratuit, din Google Play sau din App Store! Aceasta aplicatie este absolut necesara pe toata perioada cartarii!Ț au publicat organizatorii pe pagina evenimentului

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»JCI Craiova te cheama sa participi la Marea Cartare Dolj

Cauta categorie