Jandarmeria, nu este Grada Pretoriana. sunt noile trupe SA ale lui Liviu Dragnea

Poate parea prea dura comparatia lui Liviu Dragnea cu Hitler, dar scenarile pe care lucreaza acest individ sunt inspirate din actunile  nazistilor din 1931 – 1933. Nu am sa tin un curs de istorie, dar asta este perioada de ascensiune a lui Hitler, e perioada in care nazismul era la putere, dar nu avea putearea totala in Germania.

Atunci a fost incendiat Reichstag pentru ca apoi Htler sa elimine opozitia. Totul a fost facut de catre SA, trupele paramilitare ale partidului nazist

 

Despre represiunea mitingului din 10 august se spun si se vor spune in continuare multe lucruri, mai ales ca faptele au fost de gravitate extrema.

Si cum toate trebuie sa aiba un vinovat, aceste este o institute a statului, Jandarmeria Romana. Aceasta institutie in intregul ei corp este si ramane principalul vinovat.

Au fost batuti oameni fara vina, femei si batrani au avut parte de lacrimogene, au fost puse tunurile de apa pe parinti cu copii in brate, a fost o actiune brutala fara discernamat si total nemotivata si toate astea numai pentru a apara un regim politic corrupt si incompetent care a pus stapanire pe Romania.

Conducerea pentru ca a dat ordin, subordonatii pentru ca au actionat. Vor sari multi sa spuna ca jandarmii nu aveau ce face, ca executau ordine, dar ei se fac vinovati de nenumaratele fapte individuale de brutalitate excesiva.

Si hai sa vedem cum a inceput totul.

Dupa noua condamnarea a lui Liviu Dragnea, asta se intampla in iunie, in tara a fost un nou val de proteste, dar care se sting repede, mai ales ca este anuntat un mare miting al diasporei pe 10 august.

Pe 25 iunie, Olguta Vasilescu transmite o directiva clara jandarmerie, aceea de a actiona violent la urmatoarele proteste.

Pe 2 iunie este numita Prefect al Bucurestiului, personaj cheie in intregul scenariu, Speranta Chiseru, o “unealta sigura”, verificata in pozitii obscure prin Primaria Voluntari.  Ea este cea care va da ordinul de interventie in forta in seara de 10 august.

Dupa acesta intra in actiune propaganda oficiala de partid. Se trag “semnale” prin “latrinele” media ca vom avea parte de actiuni violente la miting, toate pentru a pregati terenul, pentru a legitima actiunea jandarmilor.

Ce rol a avut promovarea pe facebook a mesajului “ Hotii, cersetorii si curvele se intorc acasa”? Simplu, cei din diaspora care vin la miting nu sunt tocmai dusi pe la biserica si de la ei ne putem astepta la orice.

Totul se inchei cu celebrul protestatar care isi rezerva dreptul de a ucide in numele revolutiei si cu retragerea organizatorului evenimentului.

Si cum terenul era bine pregatit intra in actiune jandarmeria.

Prima actiune, este conferinta de presa din 9 august. Imaginea ramasa dupa aoaritia publica a sefilor din instituie, este aceea ca tara se afla in pragul unui razboi civil.

Si acum in ziua Marelui Miting.

 Totul incepe cu o mare etalare a fortei jandarmeriei.

Tehnica excesiva la fata locului, un numar impresionant de efective, bariere de trecere si filtre, toate pentru a crea o scena de razboi in plin centrul capitalei. Apoi, atitudinea jandarmilor din dispozitiv, agresivi, aroganti, provocatori asteptand cel mai mic derapaj, pentru a interbeni in forta. Si la toate astea se adaugam agitatorii care erau implantati in multime.

Description: review

Si ATENTIE, jandarmii aveau la ei ARME DE FOC LETALE !!!

Folosirea excesiva pe tot parcursul zilei a gazelor lacrimogene, a petardelor, au avut rolul lor de a crea o stare de insecuritate in piata si de a ridica nivelul de irascibilitate. Grija excesiva fata de gardurile de protectie din fata guvernului, de ziceai ca sunt “sfintele moaste” de care nu te puteai atinge. Orice atingera a lor era un motiv de lansa gaz lacrimogen. Faptul ca efectul lor se simtea si la o distanta de 100 de metri, zgomotele petardelor, toate astea au creat un sentiment de insecuritate in randul protestatarilor. De altfel foarte multi dintre ei se retrag catre zona din fata Muzeului Antipa. Urmeaza inscenarea cu jandarmerita lovita de protestatari. De ce inscenare? Simplu, actiunea se petrece la 20 de metri de un dispozitiv al jandarmeriei si acestia nu intervin …

Si cum totul era pregatit, a venit momentul de la ora 23.10, cand jandarmeria recurge la interventia in forta, actiune dorita de fortele de ordine, asa cum a recunoscut un reprezentant a lor in conferinta de presa din 11 august.

Am avut parte de toate elementele unui asalt, rachete de semnalizare, tunuri de apa, gaze lacrimogene la greu, sirene, tehnica auto, Piata Victoriei era scena unui adevarat razboi civil care a continuat mult in noapte pe strazile adiacente.

Aici apare vinovatia jandarmilor simpli din dispozitiv. Actele individuale de violenta excesiva impotriva manifestantilor care nu opuneau rezistente sunt capetele de acuzare ale lor.

Imediat intra in scena deziformarea mediatica care cuntinua ore si zile in sir pe posturile de televiziune obediente. Declaratiile politice de a doua zi, mesajele de pe retelele de socializare, toate isi au rolul lor in acest plan.

Acela de a apara regimul politic corupt care a pus stapanire pe Romania.

Si intradevar, Jandarmeria Romana, nu este o Garda Pretoriana, asa cum a spus comandantul Jandarmeriei. Garda Pretoriana, apara Roma, apara Cetatea ea decat valida pe noul imparat.

Despre soarta trupelor SA, comandantii Jandarmeriei ar trebui sa mai citeasca. Noaptea Cutitelor Lungi, le spune ceva?

 

PS   Totusi planul nu a reusit. A doua zi pe 11 august, protestele au continuat cu o participare la fel de numeroasa, dar fara acte de violenta. De ce?

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Jandarmeria, nu este Grada Pretoriana. sunt noile trupe SA ale lui Liviu Dragnea

Cauta categorie