Mitrita le-a aratat obrazu

La finalul partidei cu Concordia Chiajna, pierduta de Craiova, Alex Mitrita a facut un gest care a surprins pe toata lumea. A ridicat deasupra capului o brazda din gazonul de pe Ion Oblemenco pe care apoi a aruncat-o ridicand un nor de praf.

A fost un gest de revolta nascut din frustrarea acumulata in acest inceput de campionat, cand lucrurile nu merg prea bine pentru echipa craioveana.

Satul sa fie folosit in propaganda politicului care domina Craiova, Mitrita a scos in evidenta incompetenta celor care administreaza orasul si stadionul.

Inca de la inaugurarea din noiembrie 2017, toata lumea a remarcat ca noul stadion din Banie are mari probleme cu gazonul, conducerea primariei aratand atunci catre constructor si au dat asigurari ca lucrurile se vor rezolva. In loc ca starea terenului de joc sa se imbunatateasca, aceasta prezinta mari probleme si situatia este departe de a se remedia.

Si pentru ca nimeni nu spune lucrurilor pe nume, incercam sa o facem noi.

De unde sunt acest probleme? De ce un stadion pentru care au fost cheltuite zeci de milioane de euro prezinta aceste mari probleme?

Toti specialistii cu care am discutat sustin ca un gazon ca sa se prezinte intr-o stare optima are nevoi de o perioada de timp cuprinsa intre 3 si 6 luni de vegetatie.

Inaugurat in noiembrie anul trecut, gazonul de pe stadion a fost montat in luna septembrie si a avut doar 6 – 7 saptamani la dispozitie pentru a se “prinde”, aceasta fiind o perioada de timp prea scurta.

Politicul nu mai putea astepta atat timp, deja inaugurarea stadinului era amanata de prea mult timp si aveau nevoie de un prilej de sarbatoare. Ba chiar erau pregatite si cateva sute de mii de euro sa fie cheltuite pentru o inaugurare in stil nord corean.

Solutia pentru remedierea situatiei este una radicala, care da mari fiori, atat celor din primarie cat si celor din conducerea clubului, un nou exil pentru echipa din prima Liga si replantarea unei noi suprafete de joc.

Cum bani la bugetul orasului nu prea mai sunt pentru plata chiriei pe alte stadioane si nici clubul nu mai poate sa fie vaduvit de incasarile din bilete, cu siguranta ca multa vreme de aici inainte Mitrita si compania vor incerca sa joace fotbal in conditile date.

Asadar un nou proiect al administratiei Vasilescu – Genoiu, esuat, din lungul sir de proiecte cu mari probleme.

Modernizarea tranvaiului, renovarea parcului Nicolae Romanescu, parcul acvatict, oate acestea candva se vor deconta.

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Mitrita le-a aratat obrazu

Cauta categorie