Donald Trump a depus jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al USA

Donald Trump a depus jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, după ce Mike Pence, noul vicepreşedinte, a făcut acelaşi lucru.

 

"Statele Unite au investit milioane de dolari pentru îmbogăţirea altor ţări; de acum, promit un efort naţional major pentru reconstruirea ţării noastre şi pentru îndeplinirea promisiunilor făcute faţă de toţi", a afirmat Trump după depunerea jurământului.

 

"Voi lupta pentru voi cu toată puterea mea, nu vă voi părăsi niciodată. America va începe să câştige din nou aşa cum nu a mai făcut până acum. America va fi pe primul loc", a spus Trump.

 

"Le mulţumesc preşedintelui Barack Obama şi Primei doamne, Michelle Obama, pentru ajutorul extraordinar oferit în perioada de tranziţie. Au fost minunaţi", a subliniat Trump, criticând apoi sistemul politic clasic de la Washington.

 

"Nu este vorba de un transfer al puterii de la un partid la altul; acum, se transferă puterea înapoi poporului, pentru reunificarea ţării", a subliniat Trump.

 

"Aceasta este ziua cetăţenilor. Este sărbătoarea cetăţenilor; Statele Unite ale Americii sunt ţara voastră", a afirmat Trump.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Externe»Donald Trump a depus jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al USA

Cauta categorie