preview

FC U Craiova vs Filiasi 6 - 2. Recital ofensiv al elevilor lui Eugen Trica

Disputat azi pe baza Aripilie din Craiova, amicalul dintre FC U Craiova si CSO Filiasi a fost castigat cu 6:2(4:1)  de elevii lui Eugen Trica.

A fost un joc bun al Craiovei, pe faza de atac echipa practica un fotbal frumos cu trasee bine stabilite. Ceva probleme sunt legate de concentrarea pe faza de aparare, doua lovituri libere ale oaspetilor fiind tratate superficial si astfel au fost primite doua goluri care se puteau evita.     

 Pentru Craiova au marcat  Balan(2), Raicea, Stoenac, Raducanu si Avram

Eugen Trica a inceput cu (1-4-2-3-1):

Enache - Negru, Dananae, M.Avram, Grecu- Tanase, Pop - Raicea, Stoenac, Raducanu - Balan

Au mai evoluat: Suciu, Gugu, Zimta, Zanfir, Botia, Codoban, Dragu

La finalul partidei, Eugen Trica a fost multumit de evolutia echipei mai ales pe faza de atac, supararile acestuia venind de la lipsa de concentrarea pe faza de aparare, ambele goluri ale oaspetilor au fost inscrise in urma unor lovituri libere tratate superficial de apararea Craioveana.

Intrebat despre viitoarle adversare din seria de liga a 3-a cu care se va confrunta, Trica considera ca acestea sunt echipe bune  preocupate sa joace un fotbal frumos si ofensiv. Nu crede ca distantele mari care trebuiesc sa fie parcurse sunt un impediment si parca avea un presentiment ca va evolua in seria sud-vest.

Eugen Trica considera ca are un lot echilibrat, singura problema este in poarta, unde se fac eforturi pentru aducerea unui portar dar nu ar zice nu si daca ar mai primi din partea conducerii si un atacant.

Miercuri, FC U Craiova va mai disputa un amical la Bucuresti in compania celor de la Afumati si apoi se va intra in linie dreapta pentru startul din campionat care va avea loc pe 24 august.

Luni 12 august se va trage si tintarul etapelor, Craiova a solicitat ca primul joc sa se desfasoare in deplasare,

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»FC U Craiova vs Filiasi 6 - 2. Recital ofensiv al elevilor lui Eugen Trica

Cauta categorie