preview

CSU Craiova are un nou manager general. Cel poreclit „Satana” a semnat pe trei ani

CSU Craiova a anunțat, joi, prin intermediul paginii de Facebook, faptul că Victor Pițurcă (63 de ani) a semnat un contract de trei ani cu echipa, devenind managerul general al craiovenilor.

”Victor Pițurcă alături de Știința. Ca manager al Universității Craiova, Victor Pițurcă va conduce echipa de pe banca tehnică și va coordona strategia clubului pentru cel puțin trei ani”, au scris reprezentanții Universității Craiova, în postarea de pe Facebook.

 

Primul mandat al lui Victor Pițurcă în Bănie a fost în sezonul 1994-1995. În 2010, Pițurcă a preluat din nou Craiova, fiind instalat de Adrian Mititelu, însă acesta a fost demis în urma unui scandal enorm.

Acesta va îndeplini funcţia de manager general al Universității Craiova, însă antrenor principal va rămâne Corneliu Papură.

 

Victor Piţurcă a declarat, joi, după ce fost anunţat ca manager al Universităţii Craiova, că nu dorea să revină în fotbalul românesc în acest moment, dar atunci când a primit oferta grupării oltene nu a ezitat. El a precizat că are ca obiectiv câştigarea titlului.

  

Victor Piţurcă a subliniat că îşi doreşte câştigarea titlului încă din acest sezon. “Va fi mai greu, însă eu cred că sunt şanse”.

  Personaj controversat in fotbalul romanesc, numele lui Victor Pitruca este legat de mai multe scandaluri si controverse, decat de preformante ca antrenor. Dar toate pe rand, vom avea multe de povestit. Revenim! 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»CSU Craiova are un nou manager general. Cel poreclit „Satana” a semnat pe trei ani

Cauta categorie