preview

Debut cu dreptul in noul sezon. Șoimii Lipova vs FC U Craiova 0 - 1


În primul joc al noului sezon de Liga a treia,  FC U CRAIOVA s-a deplasat la Pâncota pentru întâlnirea cu Șoimii Lipova în ceea se anunța ca primul derby al seriei, echipa locală dorindu-se a fi o contracandidată a Craiovei la promovare. 
Prima repriza este una de tatonare, o repriză în care Craiova a avut mai mult inițiativa. Oltenii au pasat mai mult dar acțiunile de poartă au lipsit, jucătorii părând că vor să se obișnuiască cu competiția. 

Craiova începe bine repriza a doua și numai după două minute Stoenac din fața porții deschide scorul după o pasă de pe partea dreaptă a lui Negru . 
În continuare jocul este unul destul de intens, ambele echipe dorind să înscrie, echipa arădeană este mai activă dar elevii lui Trica gestionează bine situația, se apără  organizat și incearca sa puna probleme pe contraatac,
În minutul 73 Sulea de la gazde nu reușește să trimită mingea în poarta din interiorul careului oaspeților la cea mai mare ocazie a gazdelor.
În minutul 78 Craiova ratează o imensă oprtunitate de a se  desprinde pe tabela de marcaj,a fost o faza la care nici Raicea și apoi Bălan nu reușesc să înscrie nici din 5 m.
Și astfel se scrie istoria acestui joc, dificil pentru Craiova, din care se obține maximul de puncte. 

Bodea - Negru, Dananae, Grecu, Avram -  Tanase, Pop - Stoenac (Codoban 76'), Zimța, Raicea (Boția 86'), Bălan (Trabalka 89')

În următoarea etapă FC U va juca acasă, la Severin,  impotriva gorjenilor de la Gilortul Târgu Cărbunești. 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Debut cu dreptul in noul sezon. Șoimii Lipova vs FC U Craiova 0 - 1

Cauta categorie