preview

Eugen Trică, antrenorul FC U : Am început bine, vrem să continuăm tot așa


Disputa de la Pâncota din prima etapă a noului sezon a fost un adevărat derby intre vicecampioanele sezonului trecut din seriile a treia și a patra. Ca orice derby am avut parte de toate ingredientele unui asemenea joc, orgolii, tensiune dar și un război al declarațiilor. 
Dacă înaintea jocului, oficialii arădeni reclamau jocuri de culise în favoarea Craiovei prin mutarea acestora în seria a patra, după joc aceștia au acuzat arbitrajul.
Chiar dacă FC U Craiova a fost echipa mai activă, mai combinativa, antrenorul soimilor Flavius Sabău a reclamat arbitrajul. "A fost un joc echilibrat, cu o echipă bună, organizată, cu un buget foarte mare, cu jucători de calitate, dar cred că arbitarjul a făcut diferența astăzi. Faza golului a fost suspectă de offside, iar pe noi ne-au oprit de două-trei ori la prin semnalizări ale asistenților. Au avut și ei ocazii, am avut și noi una foarte mare în repriza a doua, din doar câțiva metri. Am încercat să ne facem jocul, dar odată cu plecarea lui Trabalka, era clar că vor ști totul despre noi." a declarat Sabău pentru sportarădean.ro.

Eugen Trică a fost extrem de mulțumit de rezultat jocului de debut pe banca Craioveană, tot acesta a avut și supărări legate de concentrarea la finalizare a elevilor săi.
  „Am controlat jocul, am avut multe situații de a marca, dar cel mai  important este că am luat cele trei puncte pe terenul unei echipe ce anul trecut s-a bătut la promovare până în ultimele etape. Suntem bucuroși de rezultat, puteam să mai marcăm, dar am ratat nepermis de mult. Voi avea o discuție cu băieții, nu e posibil să nu avem concentrare în fața porții, trebuia să avem 2,3-0. Așa, puteau să ne egaleze pe final și asta nu e bine deloc. Am început bine, vrem să continuăm tot așa, avem toate condițiile și o luăm pas cu pas. Mulțumim galeriei, suporterii au fost fantastici, ca de fiecare dată. Vin cu noi în toate deplasările și ați văzut cât de frumos ne-au încurajat”, a spus „principalul” craiovenilor pentru Sportarădean.ro.

  
Întrebat de ce a insistat pentru transferul lui Kevin Trabalka de la Lipova, fostul tehnician al UTA-ei în sezonul 2013-2014 a adăugat: „Trabalka a debutat pentru noi astăzi pe final. Am încredere în el, sper să marcheze pentru noi, de aceea l-am și adus. Eu l-am debutat în Liga 2-a, la 16 ani, știu ce poate. Este un jucător de mare valoare, sper să fie sănătos și să joace cât mai mult”.

La final delegația craioveană  a sărbătorit succesul împreună cu 200 de suporteri care au facut lunga deplasare  pe arena „Podgoria”. 

 În runda cu urmatoare a Ligii a 3-a, FC U  va juca acasă, la Severin, cu cei de la Târgu Cărbunești.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Eugen Trică, antrenorul FC U : Am început bine, vrem să continuăm tot așa

Cauta categorie