preview

Calificare dramatică în etapa următoare a Cupei pentru FC U Craiova

Calificare dramatică în etapa următoare a Cupei pentru FC U Craiova Sursa foto Facebook / Peluza Sud 97


Întâlnirea din Cupa României împotriva divizionarei secunde Viitorul Pandurii Tg Jiu, a reprezentat primul joc acasă, pe Municipalul din Severin, din acest sezon pentru elevii lui Eugen Trică.

Jocul a avut parte de toate ingredientele unei dispute de cupă,  orgolii și tensiune, goluri și reveniri pe tabela de marcaj,  reprize de prelungiri și lovituri de departajare. 


După stratul bun din campionat, jocul din cupă a adus o premieră și anume echipa a fost sustinută pentru prima dată pe terenul propriu de la promovarea in liga 3-a de puternica grupare de susținatori Peluza Sud, după ce sezonul trecut aceștia au boicotat jocurile de acasă. La jocul de astăzi undeva la 600 de fani au făcut "deplasarea" până la Severin  iar spectacolul a fost total, dar cel mai important a fost mesajul de unitate transmis de ei. Tot o premieră a fost și disputarea, parțială, a jocului la lumina reflectoarelor nocturnei din Severin.
Craiova a jucat foarte bine, a făcut multă risipă de energie și cel mai important a fost că a revenit în joc de două ori după egalările nemeritate ale oaspeților.

Au marcat:
1 - 0 min 31. Înscrie Pop cu un șut din interiorul careului, asistul fiind a lui Stoenac de pe partea dreaptă. 
1 - 1 min 78 Gorjenii beneficiază de un 11 m transformat de Astafei. Penltyul a fost acordat în urma unui corner al oaspeților inventat de arbitru.
2 - 1 min 82. Raicea iși readuce echipa în avantaj pe tabelă.
2 - 2 min 89. Pandurii egalează a doua oară printr-un șut plasat din afara careului a lui și urmează două reprize suplimentare. 

La loviturile de departajare, Bodea a apărat prima lovitura suplimentară după seria de 5 și duce Craiova în faza următoare a Cupei. În rest toate loviturile au fost transformate de executanții celor două combatante.


FC U Craiova vs Viitorul Pandurii Tg Jiu 2 - 2 (6 - 5 după loviturile de departajare )

Eugen Trică a folosit următorii jucători :
Bodea - Negru, Dananae, Gugu, Criștiu - Tănase, Pop - Stoenac (Codoban 84'), Zimța (Tudor 61'), Raicea (Boția 112')  - Bălan (Trabalka 75')

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Calificare dramatică în etapa următoare a Cupei pentru FC U Craiova

Cauta categorie