preview

Trei din trei pentru elevii lui Eugen Trică. Câteva considerente despre începutul de sezon

Trei din trei pentru elevii lui Eugen Trică. Câteva considerente despre începutul de sezon Sursa foto Facebook / Ultras România


Partida din etapa a doua, chiar dacă adversarul a fost mai degrabă unul modest, a stârnit un interes deosebit pentru pătimașii suporteri Craioveni. 
În primul rând a fost miza celor trei puncte puse în joc, adjudecate destul de greu de FC U CRAIOVA, dar pentru suporteri și conducerea clubului importantă a fost și maniera în care se prezenta echipa după debutul bun de sezon. 
Craiova venea după două jocuri destul de grele, două jocuri importante, două examene trecute cu bine. Jocul de debut în noul sezon a fost extrem de important mai ales că s-a disputat împotrivă echipei care cel puţin teoretic este contracandidată la promovare, iar adevrsarul din partida de cupă a fost unul dintr-un eșalon superior. 
Pe lângă rezultatele bune, Craiova a arătat foarte bine în teren,  jucătorii au demonstrat caracter și au avut determinare și pe lângă rezultate au adus în sufletele suporterilor speranța. Și mai important au adus și Peluza Sud în tribunele Municipalului de la Severin. 
Și în jocul din etapa a doua, alb albaștri au demonstrat aceeași determinare chiar dacă pe parcursul jocului au avut și momente în care au cedat inițiativa. Cele câteva schimbări în fornula de start operate de principalul Trică și-au pus cumva amprenta pe jocul echipei asta arătând acestuia că mai este de lucru la omogenizare. 
Un alt aspect îmbucurător a fost că echipa a demonstrat încă o dată, după partida din cupă, că are tăria să revină, că jucătorii sunt conștienți atât de valoarea lor cât și de misiunea pe care o au. Și din nou trebuie remarcată superba unitate dintre suporteri și jucători. 
Și un alt răspuns primit azi este acela că Eugen Trică a lucrat foarte bine în această vară și speranțele sunt îndreptățite, vom aveam un sezon frumos și cu un final fericit. 
În etapa următoare FC U CRAIOVA va da piept cu ACSO FILIAŞI,  meci considerat în deplasare dar care cel mai probabil se va disputa tot la Severin, având în vedere problemele cu stadionul din Filiași, încă nefuncțional.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Trei din trei pentru elevii lui Eugen Trică. Câteva considerente despre începutul de sezon

Cauta categorie