preview

O analiză la rece a lotului FC U CRAIOVA. Pe cine se poate baza Eugen Trică și unde mai are de lucrat

O analiză la rece a lotului FC U CRAIOVA. Pe cine se poate baza Eugen Trică și unde mai are de lucrat Sursa foto ediție.ro

FC U Craiova a trecut trei obstacole importante și a redat speranța fanaticilor suporteri. 
După ratarea promovării în sezonul trecut, conducerea echipei a trecut la premenirea lotului și totul a început cu aducerea antrenorului Eugen Trică pe banca tehnică. Mai mulți jucători au părăsit echipa și au fost aduși alții, toate aceste modificări au fost făcute cu scopul de a elimina emoțiile și de a vedea echipa în sezonul viitor în eșalonul secund.
După trei partide, două de campionat și una de cupă, puteam spune că am văzut câte ceva din tactica antrenorului și mai mulți jucători la treabă. 
Și hai să facem o scurtă analiza. Eugen Trică folosește un sistem 4 - 2 - 3 -1, bazat pe bună organizare a jocului cu o determinare ridicată și un ritm intens pe parcursul întregului joc. 
La capitolul portar se stă destul de bine. A fost adus pe ultima sută de metri Bodea. Un portar destul de sigur, o certitudine spuneam noi. 
Fundaș dreapta.  Aici din nou o certitudine,  Negru, titular în toate cele trei jocuri a avut un randament foarte bun pe ambele faze ale jocului. 
Fundaș central. Capitanul Dananae, o altă certitudine, trăiește o a doua tinerețe, ne arată la fiecare apariție că nu degeaba cândva cocheta cu echipa națională.
Lângă Dananae si-au făcut apariția pe rand Gugu și Avram, amândoi cu evoluții foarte bune. Aici Trică are soluții. 
Fundașul stânga. Aici sunt ceva probleme, nu este încă un titular pe acest post. Cei care au intrat au jucat bine, dar nu au rupt gura târgului. 
Mijlocași centrali. Titulari in viziunea antrenorului sunt Tănase și Pop. Buni pre ansamblu, activi în joc, au avut multe realizări, dar totuși parcă nu reușesc să țină acelasi ritm pe toată durata partidei. 
În linia de trei din spatele atacantului sunt folosiți jucători tehnici cu o bună viteză și care nu se feresc să -și asume responsabilități. 
Pe partea dreaptă avem din nou un titular incontestabil,  Raicea.  Face un cuplu foarte bun cu Negru, este cel care prin patrunderile lui destabilizeze apărările adverse. 
În mijlocul linie au apărut pe rând Codoban, titular în primele două partide și Stoenac titular în ultimul joc.  Jucători tehnici care prin rotația lor asigură acest post.
Pe stânga si-au făcut apariția Zimța și Boția,  amândoi si-au dorit să facă multe, nu tot timpul au și reușit,  dar o dată ce vor primi un sprijin mai consistent de la fundașul de bandă vor avea și mai multe realizări. 
În fața porții au jucat Bălan și Trabalka. Dacă în primele două partide Bălan a irosit câte o mare ocazie,  Trabalka la prima apariție ca titular nu a ezitat și a punctat pe tabela de marcaj.  Și aici Trică are de lucru. 
Dar cum pe bancă Eugen Trică are încă multe situații iar sezonul este unul lung,  sigur vom vedea și alți jucători care vor primi șansa lor.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»O analiză la rece a lotului FC U CRAIOVA. Pe cine se poate baza Eugen Trică și unde mai are de lucrat

Cauta categorie