preview

FC U Craiova a trecut, cu emoții, de al treilea hop din campionat

Partida din etapa a 3-a a Ligii a 3-a, FC U CRAIOVA s-a "deplasat " la Severin pentru întâlnirea cu ACSO FILIAŞI, meci considerat în deplasare dar jucat la Severin deoarece stadionul din Filiași încă nu este funcțional. Și un alt aspect a fost acela că jocul s-a disputat fără spectatori în tribune deoarece oficialii gazdelor nu au reușit să asigure protecția iar jandarmeria nu a permis disputarea partidei cu public în tribune.

Prima repriză este dominată total de Craiova care atacă în valuri și numai neșansa sau inspirația portarului Munteanu au făcut că Raicea,  Zimța sau Dananae să nu puncteze pe tabela de marcaj. 
"Gazdele" nu contează pe faza ofensivă, aceștia cedând posesia după maxim 4-5 pase. 

În min 31, se deschisă scorul,  Stoenac din apropiere trimite mingea în poarta gazdelor după o pasă a lui Trabalka. 
Până la pauză mai notăm bara lui Trabalka din min 34 și golul doi al lui Stoenac, de data aceasta după un un-doi foarte eficient cu același Trabalka. 

Partea a doua este total diferită, Craiova crezându-se la adăpost cedează inițiativa și pentru a nu știu câtă oară, scorul de 2 - 0 se dovedește unul periculos. 
Foștii jucători ai Craiovei, Kovari și Armăselu dau lovitura și înscriu în minutele 56 și 81 și aduc egalitatea pe tabelă. Ultimul a inscris surprinzător din lovitură liberă de la 35 m executată impecabil. 
Și totuși Stoenac, cel mai bun jucător al partidei, nu are aceeași opinie și readuce Craiova în avantaj cu o execuție de clasă a unei lovituri libere de la 30 m în minutul 85.

Una peste alta, FC U CRAIOVA reușește a treia victorie în campionat, un joc în care a suferit mult în partea a doua.

Eugen Trică a folosit următorii jucători :
Bodea - Negru, Dananae, Gugu, Criștiu - Tănase , Pop - Raicea, Stoenac, Zimța - Trabalka 
La pauză a intrat Dragu în locul lui Trabalka. Au mai intrat Stan în locul lui Zimța în minutul 67 și Robert Răducanu în min 82 în locul lui Raicea. 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»FC U Craiova a trecut, cu emoții, de al treilea hop din campionat

Cauta categorie