preview

Cupa României competiția care poate aduce FC U Craiova pe Ion Oblemenco

FC U Craiova continua seria foarte bună și a făcut pasul în șaisprezecimile Cupei României după ce a trecut de Vedita Colonesti cu scorul de 2 - 1 (au marcat Stoenac din 11 m și Dananae în prima repriza a prelungirilor).
Meciul de la Colonesti a fost unul foarte delicat pentru FC U, terenul greu, ambiția gazdelor și mai ales arbitrajul au fost noantele care au colorat partidă din comuna olteană de la limita cu județul Argeș. 
Jocul a fost și o revanșa a Craiovei, echipa din Colonesti fiind una din echipele care au stopat accesul Craiovei în sezonul trecut sper Liga 2. Colegă de serie în campionatul trecut cu FC U,  echipa din județul Olt aflată sub patronajul primarului psdist din localitate a făcut parte din cooperativa care a facilitat promovarea echipei lui Dragnea în a doua ligă. 
Dar cu multă dăruire a jucătorilor pe maidanul din Colonesti si cu suportul Peluzei Sud lucrurile au ieșit bine pentru Craiova care a făcut pasul în șaisprezecimile Cupei României 
Acum apar lucrurile cu adevărat incendiare. 
În faza următoare a Cupei Romaniei,  FC U CRAIOVA vă întâlni un adversar din un eșalon superior probabil chiar de prima liga. În această partidă organizatoare este echipa din esalonul inferior și cum în regulamentul aprobat de Consiliul Local Craiova, stadionul Ion Oblemenco este disponibil la închiriere pentru o partidă de Cupă din această fază, teoretic nimic nu ar mai sta în calea fanaticilor suporteri să vadă echipa acolo unde ar trebui să joace de drept toate meciurile de acasă. 
Bine,  trebuie totuși să așteptăm tragerea la sorți și apoi să facem calcule. 
Și am să închei astfel : Dacă Știința revine acasă, ei cine or să mai fie? Această întrebare face să apară fiori de spaimă în sufletele multora. 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Cupa României competiția care poate aduce FC U Craiova pe Ion Oblemenco

Cauta categorie