preview

Eugen Trică mulțumit de rezultat, dar mai de jocul echipei. "Asta le-am cerut, să dominăm"

După partida de la Timișoara impotriva celor de la ACS, câștigată categoric de Craiova cu 5 - 0, antrenorul celor de la FC U, Eugen Trică, s-a arătat mulțumit de rezultat,  dar mai ales de exprimarea în teren a elevilor săi, conform Sporttim.ro.

Eugen Trică (antrenor U Craiova 1948 SA): ”A fost un joc foarte bun făcut de elevii mei şi important e că am câştigat cele trei puncte. Eu asta le-am cerut de când am venit la echipă, să dominăm adversarul să punem presiune şi să ne vedem de joc. Este la început, ne dorim să luăm trei puncte meci de meci, ăsta este lucrul cel mai important. Campionatul este foarte lung, noi trebuie să ne menţinem ritmul, așa cum am început, la fel la fiecare meci. Pe noi ne interesează să jucăm bine şi să câştigăm pe teren " a declarat Eugen Trică celor de la Sporttim.ro.

După această partidă FC U Craiova a urcat pe prima pozitie în clasamentul seriei de Liga a 3-a încare evoluează cu maximum de puncte. 12 din patru etape. 
În etapa viitoare Craiova are meci acasă cu Flacăra Horezu, jocul se va disputa vineri 20 septembrie de la ora 18.00 pe Municipalul din Severin. 


 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Eugen Trică mulțumit de rezultat, dar mai de jocul echipei. "Asta le-am cerut, să dominăm"

Cauta categorie