Pregătirile pentru marele meci al reîntoarcerii acasă a "Științei" au intrat în linie dreapta

Oficialii clubului FC U Craiova se pregătesc intens pentru jocul din Cupa României împotriva celor de la U Cluj din 24 septembrie ora 21.30  și așteaptă cu mari emoții campania de vânzare de bilete. 
Aceasta va începe joi 19 septembrie, ziua în care pătimașii suporteri pot să achiziționeze mult doritele bilete de acces pe Ion Oblemenco. 
Prețul acestora, așa cum a fost anunțat de conducerea clubului, este de 10 lei pentru Peluza Sud și Tribuna a doua, 15 lei la Tribuna 1 și 20 de lei la Tribuna 0.
Acestea se vor găsi la magazinul clubului și pe platforma online, eventim.ro.
Totodată biletele se găsesc in toate stațiile OMV din țară, în reprezentantele Vodafone , precum si din reteaua nationala de librarii Carturesti Humanitas. 

De partea cealaltă și suporterii se pregătesc. Se tipăresc afișe se distribuie flayere iar Peluza Sud pregătește o coregrafie impresionantă, dar pe facebook este fierbere mare, toată lumea numără zilele care au mai rămas până la marele meci.
Și cei mai important de atât este că suporterii din toată țara și din diasporă se pregătesc ca marți 24 septembrie să ia cu asalt Bănia.
Din țară, fiecare grupare își organizează deplasarea iar cursele de avion din Anglia,  Italia sau chiar Canada sunt deja pline.
Vă așteptăm să ne întâlnim cu toții acasă, este mesajul nostru pentru toți cei care iubesc această echipă! 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Pregătirile pentru marele meci al reîntoarcerii acasă a "Științei" au intrat în linie dreapta

Cauta categorie