preview

Fierbe Bănia. 48 de ore până la marele meci

Acum când scriu acest articol mai sunt aproximativ 48 de ore până în momentul în care suporterii FC U Craiova își vor vedea pentru prima data favoriții pe noul Stadion Ion Oblemenco din Craiova. 
Marți 24 septembrie de la ora 21.30 se va disputa partida din șaisprezecimile Cupei României intre U Craiova și U Cluj,  două mari forțe ale fotbalului românesc cel puțin la capitolul suporteri care aduc cu ele o mare rivalitate cu 52 de ani de istorie. 

Chiar dacă, momentan, cele două echipe evoluează în eșaloane inferioare, partida de cupă stârnește un interes deosebit pentru ambele echipe. 
U Cluj cu un început de sezon neconvingător pare să se afle în o revenire de formă după victoria din campionat în fața Petrolului cu un sec 4 - 0, partida de la Craiova ar trebui să confirme pentru suporterii ardeleni revirimentul echipei mai ales că este anunțată sosirea la Craiova a unor suporteri de lux a acestora în persoana primarlui Emil Boc și a liberalului Rareș Bogdan. 
De partea cealaltă, Craiova a avut o evoluție fără greșeală în campionat, 5 victorii în 5 jocuri, fiind singura echipă din întreg fotbalul românesc care nu a cunoscut înfrângerea in acest sezon. Cu o situație în clasament liniștitoare cu un plus de 5 puncte în fața echipei de pe locul doi, Eugen Trică și elevii săi se pot concentra la maxim asupra jocului de cupă. 

Din partea conducerii echipei vin vești îmbucurătoare. În jurul prânzului președintele Marcel Pușcaș anunța că au fost vândute 7500 de bilete iar problemele apărute la stațiile OMV cu lipsa hârtiei au fost rezolvate și pe seară au apărut pe surse informația că se apropie de 10.000 de bilete vândute. 

De partea cealaltă suporterii din țară și din diasporă au început să ajungă în Craiova iar Peluza Sud este pregătită pentru marea confruntare. Aceștia au anunțat întâlnirea la ora 17.00 în Centrul Vechi și apoi se vor deplasa spre stadion, totul se anunță un mare spectacol.

Dar totuși nu toate sunt pe roze. Siteul Lumea politică (lumeapolitica.ro) anunțat o blocadă politică care să obstrucționeaze accesul la meci al spectatorilor. Se pare că în regiile și instituțiile de stat directorii psd fac presiuni asupra angajaților să nu vină pe stadion. 

Cum toată lumea numără orele până la meci și noi rămânem conectați și revenim mâine.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Fierbe Bănia. 48 de ore până la marele meci

Cauta categorie