preview

Adrian Mititelu dă sah Primariei Craiova. Finanțatorul FC U se oferă să realizeze înlocuirea gazonului de pe Ion Oblemenco

În plin scandal legat de calitatea gazonului de pe Noul Stadion al Craiovei, Adrian Mititelu, incurajat de reușita organizării meciului din Cupa României vine cu o ofertă surprinzătoare catre Primăria Craiova.

Clubul FC U Craiova, finanțat de Adrian Mititelu, a transmis către Primăria Craiova o adresă prin care se oferă să realizeze din fonduri proprii reconstrucția terenului-gazonului de pe Stadionul Ion Oblemenco.

De asemenea solicită ca în contrapartidă cu această lucrare să beneficieze de acces pe acest stadion și teren pentru meciurile de acasă, dar în aceleași condiții ca si echipa din prima ligă.

Reamintim că echipea care evolueză în liga 1, CS U Craiova, are un contract de cesiune a stadionului, Primăria Craiova având o cotă parte de 10% din contravaloarea biletelor vândute în timp ce Adrian Mititelu a achitat o taxă de 45.000 de lei pentru meciul de cupă.

Adrian Mititelu reamintește că a realizat in anul 2008 lucrări de modernizare a fostului Complex Ion Oblemenco, calitatea gazonului montat la acea vreme fiind una ridicată.

Echipa de Liga 3, FC U Craiova în prezent dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Municipal din Severin.

 

Adresa clubului FC U Craiova către Primăria Craiova

http://dalecraiovei.ro/images/Fotbal/adresa-primaria-craiova.jpg

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Adrian Mititelu dă sah Primariei Craiova. Finanțatorul FC U se oferă să realizeze înlocuirea gazonului de pe Ion Oblemenco

Cauta categorie