preview

Fără pas greșit, in campionat, pentru FC U Craiova. CS Hunedoara vs FCU 2 - 4

Fără pas greșit, in campionat, pentru FC U Craiova. CS Hunedoara vs FCU 2 - 4 Sursa foto Facebook / FCU 1948

După partida din cupă, FC U CRAIOVA a revenit la "munca de jos" și anume la lunga cursă pentru promovarea în liga secundă a fotbalului românesc. 
Fața de această partidă mai multe întrebări erau în mintea suporterilor, principala fiind legată de recuperarea atât fizică dar mai ales mentală a jucătorilor Științei. Mai mult și cele câteva absențe anunțate, creau o temere în tabăra olteană. Din 11 de start lipseau Bodea, Dananae și Stoenac.

Începutul de joc aparține gazdelor care au o mare ocazie după o fază prelungită de atac, dar la rampă a ieșit tânărul portar al Craiovei cu o intervenție spectaculoasă la un șut din apropiere pe care scria gol.
După acest puseu al hunedorenilor, partida intră în logica normală în care Craiova este vioara întâi și după câteva min se deschide scorul. Claudiu Răducanu trimite mingea în poartă după lovitură liberă executată scurt de Codoban. 
Până la pauză, tot Craiova este la conducerea jocului, dar golurile sunt amânate pentru partea a doua. 

Partea a doua a fost un spectaculoasă cu goluri multe,  dar și multe ocazii ratate mai ales de craioveni. 
Craiova începe în forță și numai după 8 minute duc scorul la un mai logic 3 - 0, goluri lui Raicea și Bălan din minutele 50 și 53.
La adăpostul avantajului, Trică face mai multe schimbări, pe teren intră Luica și Rogoveanu jucători care nu au evoluat în acest început de campionat, dar spectacolul din teren continuă.
Gazdele punctează și ele pe tabela de marcaj prin Vasiuc în min 64, dar Gugu reface avantajul de 3 goluri în min 67.
Până la finalul jocului asistăm la mai multe ratări ale oaspeților care așa cum se întâmplăîn fotbal sunt "răzbunate" de gazde care beneficiază de un penalty transformat, acordat ușor de arbitru în minutul 85.

Una peste alta Craiova câștigă și al șaselea joc în campionat, iar cu punctaj maxim în clasament pune 7 puncte față de echipa de pe locul doi. 
Și în această deplasare Știința a fost însoțită de aproximativ 200 de fani care așa cum este obiceiul au făcut spectacol în tribune. 

Eugen Trică a folosit următorii jucători : 

 Enache - Negru, Gugu, Avram, Criștiu (Luica '57) - Pop, Tănase -  Raicea,  Codoban (Rogoveanu '62), Răducanu (Dragu '74) - Bălan 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Fără pas greșit, in campionat, pentru FC U Craiova. CS Hunedoara vs FCU 2 - 4

Cauta categorie