preview

O "manita" pentru elevii lui Eugen Trică în derbyul etapei. FC U Craiova vs Chisinau Criș 5 - 0

O "manita" pentru elevii lui Eugen Trică în derbyul etapei. FC U Craiova vs Chisinau Criș 5 - 0 Sursa foto : ediție.ro

Ceea ce se anunța a fi un derby, partida de la Filiași dintre FC U Craiova și Chisinau Criș, s-a dovedit până la urmă doar un galop de sănătate al Craiovei. 
Oaspeți de azi au reușit să reziste doar 12 minute oltenilor, care după un început de joc ceva mai echilibrat la o fază în careul advers primesc un 11 m după un henț al unui apărător, executat cu siguranță de Bălan.
Din acest moment jocul are un singur sens cu Craiova la conducere și rezultatele vin firesc. 
Până la pauză scorul a luat proporții după reușitele aceluiași Bălan care din două încercări fructifica centrarea lui Negru în minutul 28 și cea a lui Raicea din minutul 33,care cu un șut plasat la coltul lung învinge pe veteranul din poarta oaspeților. 
Partea a doua debutează în același scenariu cu Craiova la conducere și cu echipa oaspete care "respiră" din ce în ce mai greu și golul 4 vine în minutul 59. Bălan reușește al treilea său gol în această partidă, fructificand o centrare a lui Raicea. 
La 4 -0 Eugen Trică dă șanse și celor de pe bancă și-l introduce în teren pe "localnicul" Rogoveanu care după numai 2 minute de joc ia pe cont propriu o acțiune și înscrie după ce a pierdut pe drum apărătorii centrali ai oaspeților. 
După acest gol, Craiova slăbește ritmul, oaspeții încearcă să înscrie gol de onoare, dar imprecizia și în unele faze și portarul Chindriș fac ca rezultat să rămână neschimbat până la final.
Craiova a onorat frumos buna primire a celor din Filiași cu un joc frumos și o atmosfera în tribune pe măsură. 

Pentru FC U CRAIOVA au evoluat:

Chindriș - Negru, Suciu, Gugu, Criștiu - Tănase, Pop (Zanfir '70) - Raicea (Răducanu '65), Stoenac (Rogoveanu '60),  Zimța  - Bălan (Trabalka '70)

Cu această victorie,  FC U CRAIOVA ocupă primul loc în clasamentul seriei cu 25 de puncte având un ecart de 8 lungimi de echipa de pe locul doi Flacăra Horezu. 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»O "manita" pentru elevii lui Eugen Trică în derbyul etapei. FC U Craiova vs Chisinau Criș 5 - 0

Cauta categorie