preview

FC U Craiova termină pe „plus” cantonamentul din Antalya

FC U” Craiova şi-a încheiat stagiu de pregătire de trei săptămâni din Turcia, Antalya, cu o victorie în ultimul joc de pregătire.
Sâmbătă, echipa antrenată de Eugen Trică a trecut cu 2-1 de Dinamo Kiev B şi rămâne invincibilă. Oltenii se întorc azi în ţară.
Sâmbătă, ”FC U” a întâlnit Dinamo Kiev B, în faţă căreia s-a impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză ucrainienii au condus. Golurile echipei antrenate de Eugen Trică au fost reuşite de Ionuţ Tănase, în minutul 80, şi Claudiu Dragu, în minutul 83. 
Trica a folosit următoarea formula de joc: Chindriş - Cristiu, Suciu, Dănănae, Riza - Pop, Zanfir - Raicea, Rogoveanu, Zimţa - Dragu. Au mai jucat: M. Enache, Stoenac, Tănase şi Boţia
Craiova își încheie stagiul de pregătire neinvinsa în  cele 9 partide de verificare. Oltenii au terminat invingatori 4 jocuri iar în celelalte 5 au terminat la egalitate cu adversarii lor.
Au inscris 20 de goluri și au primit 16.
Cele mai relevante jocuri au cele cu echipele din Liga 2 din Romania, Rapid și Ripensia.
Adversarii Craiovei în stagiul din Antalya şi rezultatele înregistrate: 
Ansan Greeners (1-1), 
Rapid (3-2), 
Ripensia (1-1), 
SV Ried (4-4), 
Vorskla Poltava U21 (3-2), 
FK Kit-Go Pehchevo (3-2), 
Arsenal Tula B (1-1), 
Rusia U19 (2-2), 
Dinamo Kiev B (2-1).
Lotul Craiovei revine în România duminică seară, iar până la reluarea campionatului va mai disputa cel puţin două jocuri de verificare. 
Adversarii oltenilor vor fi ACSO Filiaşi şi Sporting Roşiori. Primul joc fiind programat pe 22 februarie pe Stadionul din Filiasi.
FC U Craiova este lider în Seriei a 4-a a Ligii 3 cu un având de 13 puncte fata de echipa de pe locul doi Soimii Lipova.

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»FC U Craiova termină pe „plus” cantonamentul din Antalya

Cauta categorie