Fără sărbătoare și artificii, dar pe deplin meritat, FC U CRAIOVA promovează în Liga 2-a

Răzvan Burleanu,  președintele FRF, a organizat o  videoconferința cu reprezentanții cluburilor din Liga 3. 

În urma analizei chestionarelor  primite de la membri afiliați și, ținând cont de condițiile drastice în care se va mai putea juca fotbal în această vară, președintele FRF a propus următorul scenariu: înghețarea sezonului cu promovarea echipei de pe primul loc (seriile 1 și 4, Aerostar Bacău și U Craiova 1948 SA), dar disputarea unui joc de baraj, tur-retur, între echipele de pe locurile 1-2 din seriile în care diferența de puncte este mai mică sau egală cu 3 (seriile 2, 3 și 5), în vederea stabilirii echipei care va promova, și fără ca vreo echipă să retrogradeze. Propunerea a fost îmbrățișată de toate cluburile cu excepția liderilor din seriile 2, 3 și 5 (Unirea Slobozia, Progresul București și FC Comuna Recea), care și-ar fi dorit să promoveze direct.
     Totodată, s-a propus ca structura sezonului 2020-2021 să aibă la start 90 de echipe (5 serii x 18 echipe) cu 72 echipe rămase din sezonul actual, 3 echipe retrogradate din Liga 2, 14 echipe din Liga 4 desemnate în urma disputării unui baraj în trei, pe teren neutru, și cea mai bună echipă de pe locul 2 de la baraj.  
     Decizia finală va fi luată săptămâna viitoare, dar, cel mai probabil, ținând cont de părerea majorității reprezentanților cluburilor din Liga 3, aceasta va fi conformă cu scenariul propus. 
     
     Practic săptămâna viitoare plenul FRF va decide ca FC U Craiova să promoveze în liga a doua. 
Tot ce trebuie spus este că acesta promovare este una obținută pe teren, Craiova domina seria a patra având după 16 etape disputate un avans de 13 puncte față de ocupanta locului secund Șoimii Lipova și numai actuala criza a făcut ca promovarea să nu fie sărbătorită pe teren de jucători și suporteri.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Fără sărbătoare și artificii, dar pe deplin meritat, FC U CRAIOVA promovează în Liga 2-a

Cauta categorie