preview

Mititelu își vede spulberate speranțele de a juca pe Ion Oblemenco

Consilierul municipal PNL, Flavius Sirop a interpelat, azi, Consiliul local cu privire la adresa depusa de "U Craiova 1948 SA" ,  prin care se solicita disputarea meciurilor echipei de fotbal pe stadionul Ion Oblemenco si se manifesta disponibilitatea achitarii in avans pentru intreg turul campionatului.
Răspunsul primit de politicianul liberal și făcut public de acesta pe facebook, este unul care năruie speranțele finanțatorului Adrian Mititelu și a suporterilor FC U Craiova de a vedea pe Stadionul din Craiova jocurile din viitorul sezon de Liga a doua. 

"Ca raspuns, am primit promisiunea ca exista disponibilitate din partea executivului, dar ca NU se poate din pct de vedere legal, intrucat tarifele pentru folosirea stadionului sunt stabilite prin hotararea privitoare la taxele si impozitele locale pe 2020, hotarare ce nu poate fi modificata pe parcursul anului in curs" a postat Sirop pe facebook. 

Ca să traducem puțin postarea, reprezentații executivului  fac referire la Hotărârea CL Craiova prin care sunt stabilite taxe și impozitele locale pentru anul 2020, hotărâre în care nu se regăsesc și taxe pentru închiriere stadionului pentru jocuri de Liga 2-a.

In final, politicianul liberal vede rezolvarea acestei probleme numai prin schimbarea conducerii Primariei in urma alegerilor din aceasta toamna: "asadar, am concluzionat si le-am si transmis colegilor de la PSD ca manifestă o falsa disponibilitate de rezolvare a problemei, întrucât din anul 2021 Primaria va avea o altă conducere, iar Consiliul Local o altă componență.

Asteptam cu nerabdare stabilirea prin vot a noilor structuri de conducere de la nivel local, pentru a manifesta o reala deschidere fata de toti iubitorii de fotbal ai orasului, intrucat stadionul este un bun public, construit din bani publici, de care ar fi corect sa se poata bucura toata suflarea craioveana" a scris Flavius Sirop pe contul personal de facebook. 

FC U Craiova a promovat în acest an în liga a doua. În cele două sezoane de Liga a treia, echipa a disputat partidele de acasă pe Municipalul din Severin sau pe noul Stadion din Târgu Jiu. 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Mititelu își vede spulberate speranțele de a juca pe Ion Oblemenco

Cauta categorie