Marcel Iancu, dezvăluie motivul care a dus la indepartarea lui Eugen Trica de la conducerea echipei

Fost presedinte al FC U Craiova, Marcel Iancu dezvăluie motivul pentru care Eugen Trica a fost îndepărtat de la conducerea echipei. Acesta sustine ca intre antrenorul Eugen Trica și finantatorul Adrian Mititelu a apărut un conflict legat de activitatea preparatorului fizic al echipei, Dan Vasilica, motivul fiind numeroasele accidentari din lotul echipei. Un numar de 8 – 9 jucători, la ora actuala, sunt indisponibili și asta a făcut ca Eugen Trica sa solicite schimbarea preparatorului fizic, lucru neacceptat de finantatorul Adrian Mititelu.

Personal regret conflictul cu preparatorul fizic al clubului Dan Vasilica dupa accidentarile a 8 sau 9 fotbalisti, care a generat despartirea clubului de antrenorul principal Eugen Trica. De vecinul si prietenul meu Eugen Trica ma leaga amintiri de o viata iar italianul Nicolo Napoli este de asemenea prietenul meu si antrenorul cu care am lucrat ca presedinte la echipele FC Astra Giurgiu si FC Universitatea Craiova 1948. Amandoi au un loc special in sufletul meu. Restul sunt doar vorbe...” este postarea pe pagina personala de facebook a fostului presedinte Marcel Iancu.

 

 

Personal regret conflictul cu preparatorul fizic al clubului Dan Vasilica dupa accidentarile a 8 sau 9 fotbalisti, care...

Publicată de Marcel Iancu pe Miercuri, 26 august 2020
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Marcel Iancu, dezvăluie motivul care a dus la indepartarea lui Eugen Trica de la conducerea echipei

Cauta categorie