Lunetiștii Craiovei au ciuruit poarta Ripensiei. FC U Craiova vs Ripensia 4 - 1

Așteptată  cu mare interes de suporterii olteni, restanța  din prima etapă cu Ripensia Timișoara, a fost până la urmă una care a adus liniștea și încredere în tabăra craioveană. 
Dacă în partida de la Miercurea Ciuc, Nicolo Napoli nu a avut la dispoziție 9 jucători și a fost nevoit să improvizeze, pentru restanța din prima etapă a "etalat" in teren aproape tot ce are mai bun în lot. Astfel în primul  unsprezece și-au mai găsit locul doar trei jucători care au realizat promovarea. 
Și pentru că toate premizele erau în favoarea Craiovei, oltenii încep în forță și se instalează la conducerea jocului încă din primele minute. Bine așezați în teren și cu o bună implicare în joc oltenii rezolvă încă din prima repriză soarta partidei cu trei eurogoluri. Trei "trasoare" bine executate scutură plasa și la pauză FC U Craiova conducea cu 3 - 0. 
Golurile au fost marcate de Dragoș Albu '15, Călin Cristea '18 (din lovitură liberă de la 20 de metri) și Andrei Ciolacu '38 (cu un șut de la 25 de metri).
În partea a doua, Nicolo Napoli dă șansa și celor care nu au prins un loc de titular iar în teren apar Zimța și Raicea, cei doi fiind la originea celui de al patrulea gol marcat de Ciolacu în minutul 62.
Până la final mai notăm și golul de onoare înscris de Călin Tudor în minutul 82 din penalty după un fault al lui Diakite, dar și eliminarea acestuia după un fault în poziția de ultim apărător. 

 FC U Craiova 1948: Robert  Popa – Diallo (R. Negru 79′), Gugu (cpt.), Diakite, Huyghebaert – Anghelina, Dragoș  Albu (Zimța 55′), C. Cristea – Andrei Ciolacu, Claudiu Bălan (Raicea 55′), Robert Răducanu
Rezerve neutilizate: Mogoșanu – Gîț, Vl. Pop, , Al. Munteanu, Blidar, Valentin Munteanu
Antrenor: Nicolo Napoli
Eliminat: Abdelaye Diakite 85′

În etapa a treia FC U Craiova va intalni tot pe Stadionul Municipal din Severin pe Dunărea Călăraşi. Jocul se va disputa sâmbătă 12 septembrie de la ora 18.00.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Lunetiștii Craiovei au ciuruit poarta Ripensiei. FC U Craiova vs Ripensia 4 - 1

Cauta categorie