Un punct smuls cu forcepsul în lunga deplasare din Maramureș. Recea vs FC U Craiova 3 - 3

Cea mai lungă deplasare din actualul sezon a fost și cel mai dificil joc de până acum pentru FC U Craiova. Pe un teren greu, care ne-a adus aminte de partidele disputate în liga județeană, echipa craioveană a întâlnit un adversar extrem de ambițios și super motivat după victorie din etapa precedentă impotriva Rapidului. 
A rezultat un joc viu discutat și cu o evoluție a scorului interzisă cardiacilor. 

0 - 1 Min 26 Claudiu Bălan în minutul 26, transformă penalty-ul în dreapta, plasat lângă bară.

1-1 Min 45+3 centrare dintr-un corner de pe stânga a lui Rus, Marius Coman se înalță în 3 metri, câștigă duelul aerian cu Diakite și înscrie cu o lovitură de cap pe lângă Robert Popa.

2-1 Min 49 Contraatac Recea, Coman pasează pe culoar, printre Gugu și Diakite, pentru Arsene Luboya, care rămâne singur cu Popa și înscrie cu un șut pe jos, la colțul lung, în stânga.

2-2 Min 58 Marian Anghelina bate peste zid, în vinclul din dreapta, o lovitură liberă de la 23 de metri central.

2-3 Min 66 Raicea are un un-doi în fața careului cu Bălan, ridică mingea peste apărare, în stânga, unde apare Valentin Munteanu, care deviază mingea pe lângă Bota.

3-3 Min 69 Micaș bate pe jos, în centrul careului, o lovitură liberă din dreapta careului, Romario Rus, nemarcat pune latul și trimite lângă bara din dreapta, spre disperarea lui Robert Popa.
 
Analizând totuși la rece, Craiova în deplasarea de la Recea poate spune liniștită că a câștigat un punct, nicidecum nu a pierdut două. 

 Craiova 1948 SA: Rob. Popa – R. Negru, Diakite, Gugu (cpt.), Huyghebaert (Gîț 46′) – Dr. Albu, Paramatti (Anghelina 53′), Baeten, Andr. Ciolacu (Raicea 53′), Cl. Bălan, Val. Munteanu (Cacheiro 70′)

Rezerve neutilizate: Mogoşanu – Diallo, I. Zanfir, Blidar, Compagno

Antrenor: Nicolo Napoli

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Un punct smuls cu forcepsul în lunga deplasare din Maramureș. Recea vs FC U Craiova 3 - 3

Cauta categorie