Un arbitraj demn de derby-urile cu Dinamo din "Epoca de Aur". FC U vs Poli 1 - 3

Un arbitraj demn de derby-urile cu Dinamo din "Epoca de Aur". FC U vs Poli 1 - 3 Sursa foto; editie.ro

Partida din șaisprezecimile Cupei României intre FC U Craiova și ASU Poli Timișoara a adus față în față primele două echipe din Liga secundă și trebuia să ofere un frumos spectacol sportiv. Miza în sine a jocului, accederea în faza următoare a competiției, nu prezenta prea mare interes pentru niciuna din competitoare și totul se rezuma la exprimarea în teren. 
Dar lucrurile nu au stat așa pentru că în joc a intrat brigada de arbitrii atât în jocul din teren cât și în jocurile politice ale Craiovei. 
Caseta tehnică a jocului este una incredibilă, cineva care nu a văzut jocul, privind caseta, ar putea spune că a pierdut finala campionatului mondial. 
Un joc cu 2 eliminări și 2 lovituri de la 11 metri toate impotriva echipei gazdă ne-a adus aminte de marile derby-uri din "epoca de aur" impotriva celor de la Steaua sau Dinamo București. Atât de multe sancțiuni impotriva unei echipe sunt greu de văzut într-un joc în care echipele medicale nu au avut nici măcar vreo intervenție în teren.
Încrâncenarea din teren a fost departe de ceea ce ar spune caseta tehnică jucătorii olteni nu au onorat revenirea pe Ion Oblemenco dar nici bănățenii nu au strălucit la vreun capitolul. 
Singurul care s-a evidențiat în sens negativ a fost arbitrajul. 
În esență a fost un meci cu un arbitraj sub orice critică, cu un central care a rescris regulementul joculuide fotbal și totul se încadrează în linia persecuțiilor politice impotriva FC Universități Craiova 1948. 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Un arbitraj demn de derby-urile cu Dinamo din "Epoca de Aur". FC U vs Poli 1 - 3

Cauta categorie