CS Universitatea, da lovitura pe piata transferurilor

Pe ultima suta de metri, CS Universitatea Craiova, a dat lovitura pe piata transferurilor. Florin Gardos si portughezul Andre Bernardes Santos, sunt cei care vor ajuta Craiova in aceasta primavara in luota pentru titlu si Cupa Romaniei.

Născut pe data de 29 octombrie 1988 în Satu Mare, Florin Gardos are 1,93 m. și este fotbalist de picior drept. acseta și-a început cariera de fotbalist profesionist la Someșul Satu Mare și a făcut pasul în Liga I în 2010, la Steaua București.

A îmbrăcat tricoul echipei din Ghencea în 121 de meciuri, timp în care a marcat patru goluri și a oferit două pase decisive. În cei patru ani petrecuți la gruparea bucuresteana, Gardoș a obținut două titluri de campion al țării, o Cupă și o SuperCupă a României.

A evoluat de 17 ori în UEFA Europa League și in11 meciuri din UEFA Champions League. În vara anului 2014 a fost transferat la titrata echipă din Premier League, FC Southampton, contra unei sume record de 6 milioane de euro, acesta fiind unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria campionatului românesc. A evoluat în 18 meciuri pentru Southampton și în 17 jocuri pentru gruparea Under-23 a clubului.

Sub tricolor, noul fundaș central al Craiovei a evoluat pentru selecționatele Under-19 și Under-21 (10 prezențe și un gol marcat), dar și pentru Naționala mare a României. A debutat pe data de 8 februarie 2011, într-un amical cu Ucraina și a îmbrăcat tricoul galben al Naționalei de 14 ori.

A doilea jucator transferat , portughezul format de Sporting, Santos a aparținut de lusitani până în 2013, gruparea din Lisabona împrumutându-l la Fatima, Leiria sau La Coruna. Are 28 de ani si evolueaza mijlocas central.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»CS Universitatea, da lovitura pe piata transferurilor

Cauta categorie