preview

Start spre liga a 2-a | FC U Craiova 1948, revine in iarba

Si FC U Craiova 1948, echipa patronata de Adrian Mititelu, revine in iarba.

Dupa ce in sezonul trecut a activat in Liga a 4-a a judetului Dolj, unde a reusit en fanfare promovarea in esalonul al treilea, astazi, FC U Craiova incepe pregatirea noului sezon.

preview

Cu un staff tehnic nou, un echipament care de asemenea a suferit multe modificare, de la sigla pana la elemente grafice care fac legatura cu istoria si multe modificari in lot elevii lui Stefan Stoica pornesc in noua aventura spre Liga a 2-a.

In sezonul 2018 – 2019 de pregatirea echipei se va ocupa fostul compoment al Universitatii Craiova, Stefan Stoica, acesta fiind secondat de Filip Adiran caantrenor secund, in timp ce de pregatirea portarilor va raspunde de asemnea un fost alb-albastru David Valentin. Director executiv este Robert Saceanu.

 

La capitolul noutati, in acesta vara au venit: Ciuca Madalin, Surugiu Olivian, Grecu Constantin, in timp ce din lotul echipei care au relizat promovarea, au ramas: Dina Mihai, Dananae Ovidiu, Lupu Sabin, Balan Claudiu, Calu Cosmin, Avram Marius, Dina Eduard, Luica Samuel, Uta Alexandru, Dragomir Bogdan, Stefan Claudiu, Armaselu Alexandru, Raicea Alexandru, Vaduva Robert, Kovari Stefan, Cirstea Adrian, Gheorghe Andrei, Mogosanu Raducu. Stiut fiind ca in Liga 3-a echipa trebuie sa evolueze cu 3 jucatori U 19 in teren se asteapta si alte sosiri in lotul FC U Craiova 1948.

In perioada urmatoare FC U Craiova 1948, are urmatorul program:

  • Reunirea lotului, luni 16 iulie cand se va efectua vizita medicala (ora 13.00) si primul antrenament – ora 19.30 la Baza Aripile.
  • Primul stagiu de pregatire 16 – iulie 28 iulie, in Craiova
  • Pe 1 august – primul joc oficial, in Cupa Romaniei, cel mai probabil acesta se va disputa pe Municipalul din Severin.
  • 2 august – 18 august, al doilea stagiu de pregatire, cu un al doilea joc din cadurl Cupei Romaniei programat pe 15 august.
  • Pe 18 august un ultim amical in compania echipei din Rosiori, meci progrmat cu ocazia Zilelor Orasului.

Deocamdata nu se cunoaste seria in care va evolua echipa in sezonul viitor, noul sezon al Ligii 3 va începe în weekendul 25-26 august.

În sezonul 2018-2019, Liga 3 va fi format? din 5 serii a câte 16 echipe. Vor promova în Liga 2 echipele clasate pe primul loc în fiecare dintre cele 5 serii la finalul sezonului 2018-2019.

Din Liga 3 vor retrograda 21 de echipe: ocupantele locurilor 13-16 din fiecare serie ?i cea mai slab? echip? clasat? pe locul 12 din toate cele 5 serii. Se vor avea în vedere doar rezultatele înregistrate cu echipele de pe locurile 1-11.

Turul Ligii 3 se va încheia pe 1-2 decembrie 2018, urmând ca sezonul s? se reia pe 2-3 martie 2019. Ultima rund?, cea cu num?rul 30, este programat? pe 25-26 mai 2019. 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Start spre liga a 2-a | FC U Craiova 1948, revine in iarba

Cauta categorie