Vezi sume pe care le vor primi cluburile din Liga 2 din televizarea jocurilor

500 de mii de euro de la televiziuni, împărţiţi în mod egal în trei tranşe

500.000 de euro este suma pe care FRF a obţinut-o în acest an pentru drepturile TV din Liga 2, cu 120.000 de euro mai mult faţă de sezonul recent încheiat. Banii vor fi împărţiţi în mod egal către cele 20 de cluburi în trei tranşe.

În septembrie se va împărţi 40% din suma totală (200.000 / 20 = 10.000 de euro de club), în februarie va fi a doua tranşă de 40%, iar la finalul campionatului, în iunie, se vor da ultimii bani, cei 20% (100.000 / 20 = 5.000 euro). La această ultimă tranşă se doreşte ca echipele care promovează (încă nu se ştie dacă vor fi două plus una care merge la baraj sau patru plus una) să renunţe la partea lor de bani la bani în favoarea celor cinci nou-promovate care vor veni din Liga 3.

O altă propunere primită de FRF pentru împărţirea banilor a fost în funcţie de numărul de meciuri transmise. Reprezentantul UTA-ei, Claudiu Drăgan, a venit cu această propunere, însă cu ea au fost de acord doar Petrolul şi SSC Farul. Restul cluburilor au mers pe împărţirea banilor în mod egal.

200 de mii de euro de la Casa Pariurilor

Pe lângă cei 500 de mii de euro pe care îi vor încasa din vânzarea drepturilor TV, cluburile din Liga 2 vor împărţi în ...

 

Citeste tot articolul pe Jurnal de Sport (www.jurnaldesport.ro): Vezi sume pe care le vor primi cluburile din Liga 2 din televizarea jocurilor

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Vezi sume pe care le vor primi cluburile din Liga 2 din televizarea jocurilor

Cauta categorie