U Craiova CS, nu este continuatoarea echipei de fotbal Universitatea Craiova | Motivarea deciziei Curtii de Apel Timisoara

Curtea de Apel Timişoara a decis definitiv şi irevocabil că echipea din Liga 1 Betano, CS U Craiova prin avocatii sai nu poate dovedi că este continuatoarea echipei fondate în 1948.

Practic, Craiova din Liga 1 Betano are în palmares doar Cupa României câştigată anul trecut.

De partea cealaltă, nici FC U Craiova 1948, echipa înscrisă în Liga 3, nu deţine palmaresul, aceasta fiind înfiinţată in anul 2017.

Teoretic, palmaresul care cuprinde patru titluri şi şase Cupe ale României se află la clubul dezafiliat de FRF în 2011.

Adrian Mititelu intenţuonează să preia palmaresul istoric de la societatea intrată în faliment, aceasta fiind tot o societata patronata de acesta.

"Curtea de Apel Timisoara a confirmat sentinţa Tribunalului Dolj prin care s-au statuat urmatoarele:

- Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova este înfiinţat în anul 1995 şi nu are nicio legatură cu vechiul club de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

- Clubul CS Universitatea Craiova, condus de Pavel Badea nu a desfăşurat activitate fotbalistică vreodată.

- Procesul care a vizat numele de “UNIVERSITATEA” invocat de către clubul condus de Badea, nu are nicio relevanţă in ceea ce priveşte palmaresul.

- Contractul de asociere încheiat între clubul lui Rotaru - CSU, clubul condus de Badea şi Municipiul Craiova nu are nicio relevanţă juridică în stabilirea continuităţii şi a palmaresului echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA"
, a scris Adrian Mititelu, pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»U Craiova CS, nu este continuatoarea echipei de fotbal Universitatea Craiova | Motivarea deciziei Curtii de Apel Timisoara

Cauta categorie