Adrian Mititelu continuă lupta cu echipa lui Rotaru

Adrian Mititelu continuă lupta cu formaţia din Craiova care evolueaza Liga 1 Betano. După ce Curtea de Apel Timişoara a motivat decizia privind apartenenţa palmaresului "Ştiinţei", care s-a decis că nu e nici la Craiova din Liga 1 Betano, nici la Craiova din Liga 3, urmează un nou proces.

La Tribunalul Dolj este pe rol un proces prin Adrian Mititelu solicită ca echipa U Craiova CS a să nu mai folosească denumirea "Universitatea Craiova", denumirea acceptată în prezent de FRF şi LPF.

"Procesul vizează obligaţia ca CSU (n.r Universitatea Craiova înregistrată în Liga 1 Betano) să-şi schimbe numele este deja pe rolul Tribunalului Dolj", a scris patronul echipei din Liga 3, pe contul său de Facebook. Părţi în acest proces civil, cu numărul unic 5807/63/2018, sunt U Craiova 1948 SA, U Craiova 1948 Club Sportiv SA, ORC Dolj şi Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

În cursul zilei de miercuri, a venit şi motivarea în procesul privind palmaresul. Curtea de Apel Timişoara a decis definitiv şi irevocabil că din actele prezentate de avocaţii echipei din Liga 1 Betano, CS U Craiova nu poate dovedi că este continuatoarea echipei fondate în 1948.

Practic, conform spuselor lui Adrian Mititelu, Craiova din Liga 1 Betano are în palmares doar Cupa României câştigată anul trecut.

De partea cealaltă, nici FC U Craiova 1948, echipa înscrisă în Liga 3, nu deţine palmaresul, fiind înfiinţată pe o societate nouă. Aşadar, teoretic, palmaresul care cuprinde patru titluri şi şase Cupe ale României se află la clubul dezafiliat de FRF în 2011.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Adrian Mititelu continuă lupta cu echipa lui Rotaru

Cauta categorie