Dan Paloiu: Cand prostii incep sa gandeasca

Pe Ordinea de Zi a sedintei Consiliului Local al Craiovei se regaseste un proiect de hotarare care va stabili regimul parcarilor dintre blocuri din anumite zone ale orasului.
Am putea intelege un regim mai restrictiv in centrul orasului pentru fluidizare si descongestionare a traficului dar sa incerci sa iei bani pe parcarile care se afla si la cativa km de centru , mi se pare aberant mai ales in conditiile in care se vor supune licitatiei aceste locuri. In primul rand daca aceste parcari vor fi prestabilite cu marcaje cu siguranta vor disparea cateva locuri din cele actuale si atunci nu inteleg unde vor parca cei care locuiesc in apropiere. Probabil cei care locuiesc la parter isi vor parca autoturismul in sufragerie dar nu var cum se vor descurca cei de la etajul patru.
Mi se pare aberanta aceasta idee si pentru ca actuala administratie incearca sa dea de lucru hingherilor de la Politia Locala, marindu-le astfel zona de ridicari . 
Probabil ca principalul motiv pentru care se mareste zona parcarilor cu plata este lipsa banilor la bugetul local. 
Mai popandailor , nu asa se face treaba ci cu investitii. 
P.S. Apropo de Politia Locala , cred ca sunt multi, prost , grasi si nu fac nimic . Sper ca bugetul alocat lor pentr anul acesta sa fie pe masura competentei si activitatii si nu pe masura burților.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Opinii»Dan Paloiu: Cand prostii incep sa gandeasca

Cauta categorie