Eu când vreau să candidez, candidez!

Într-o sală cu câteva zeci de persoane, într-o atmosferă tensionată provocată de pierderea procentelor electorale, Olga a scăpat intenționat o informație și ne spune prin gura unor păcătoși că o să candideze in 2020 pentru fotoliul de primar al municipiului Craiova. Și va candida.
Însă , gestul ei a fost unul minimalizat chiar de ea, dar a ținut morțiș să testeze reacțiile electoratului dar și pe cele ale contracandidaților . Nu prea i-a ținut figura pentru ca nu s-a bucurat de un feed-back care să o satisfacă . Bineînțeles ca l-a găsit vinovat chiar pe șeful de campanie desemnat de ea, care de suparare s-a dus să se mănânce o plescavita in Serbia.
Olga va trebui să candideze pentru că tocmai ce a fost aleasă șef al PSD in Craiova și pentru a ramane in prim planul politicii. Dacă nu o va face, se va gasi cineva să-și incerce norocul si care se va folosi de voturile obtinute pentru a-i arăta pisica .
Cu toate că i-a cam pierit cheful de politică dupa arestarea lui Dragnea și după prăbușirea PSD, Olga se vede nevoită să se miște bine și pentru Viorica pentru că semnalul in Craiova poate fi dat chiar pe 24 noiembrie.
Indiferent de zbaterile ei, Lia Olguța Vasilescu nu mai are nicio șansă in politică . Pentru ea s-a terminat .Fluieră degeaba, a pagubă .

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Opinii»Eu când vreau să candidez, candidez!

Cauta categorie