Alin Mihaita Goga este noul purtator de cuvant al Partidului Ecologist Roman

In cadrul şedinţei de ieri, Biroul Permanent Naţional al PER a hotărât numirea în funcţia de Secretar General Adjunct al partidului pe domnul Alin Mihăiţă Goga, acesta urmând a avea atribuţii de organizare pe zona de sud a ţării. Tot ieri, preşedintele Dănuţ POP l-a desemnat pe domnul Alin Mihăiţă Goga în funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Ecologist Român.

Alin Mihăiţă Goga este născut în 1973, fiind absolvent al facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Craiova, căsătorit, 3 copii şi are experienţă în domeniul Transporturilor. Este un cunoscut critic al celor de la Putere, dar şi al clasei politice din România.

Din experienţa profesională amintim instituţii importante ca Agenţia Domeniilor Statului, Oficiul Participaţiilor Statului si Privatizării în Industrie, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, director în cadrul Ministerului de Finanţe, director în cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau Primăria Sectorului 2 Bucureşti. În prezent, domnul Alin Mihăiţă Goga ocupă o funcţie în cadrul unei firme de construcţii.

Biroul de presă al PER
 
 
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Alin Mihaita Goga este noul purtator de cuvant al Partidului Ecologist Roman

Cauta categorie