ALDE Dolj: Cerem PNL sa apere imaginea Romaniei

ANIȘOARA STĂNCULESCU, președinte ALDE Craiova: ”Solicităm colegilor de la PNL să dezavueze public  pozitia oficială a unor colegi din PPE care afirmă că unei  parti majore a opozitiei române i se interzice sa participe la alegerile europene ”   

Alegerile europene din 26 mai sunt determinante pentru viitorul proiectului european.

Este o mare preocupare la Bruxelles si peste tot în UE  față de posibila influență nefastă masivă a fake-newsurilor asupra alegerilor europene din 26-29 mai. Dușmanii proiectului european vor să compromită Restartul atat de necesar al acestui proiect în urma acestor alegeri.

ALDE ca partid proeuropean convins face un apel la vigilență către toți competitorii politici dar și către jurnalisti.

Uniunea Europeana nu este o lume perfectă, insa proiectul european reformat, adus mai aproape de cetateni este VITAL pentru stabilitatea, pacea si dezvoltarea batranului continent.

Contracararea acestor fake news uri este foarte importanta pentru a avea cu adevarat alegeri libere si corecte in toate tarile Uniunii.

ALDE intelege sa  lupte cu aceasta influenta negativa asupra calitatii democratiei, asupra formarii optiunii de vot a oamenilor, asupra imaginii tarilor din Uniune.

Referitor la  tema atacurilor  la imaginea tarilor,  iată, zilele trecute a aparut o comunicare oficiala, relatata de EU Observer, prin care partide membre PPE din Finlanda si Suedia afirmau că:

 Celei mai mari părți a opoziției române i s-a interzis să participe la alegerile europene...”

Nu am  vazut nicio reacție din partea PNL, membru al PPE la acest fake news uriaș.

Cerem colegilor din PNL sa dezavueze public aceasta declaratie  oficiala din partea unor partide membre PPE si sa notifice ca atare conducerea PPE.

Ar fi o dovadă de patriotism in primul rand dar si buna credintă ca putem avea o competitie nealterata de astfel de dezinformari grave care prejudiciază imaginea democratiei in tara noastră.

 

                                           BIROUL DE PRESĂ ALDE

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »ALDE Dolj: Cerem PNL sa apere imaginea Romaniei

Cauta categorie